Hinaukset Mikkelin seudulla ja ympäri Suomen

Joskus matka katkeaa yllättävästi kesken kaiken. Syitä voi olla useita, esimerkiksi moottori- tai paha rengasrikko. Entistä ikävämpää on jäädä tienposkeen myöhään illalla tai keskellä yötä. Ole kuitenkin huoletta Hinaus Liikanen hoitaa hinaukset Etelä-savon alueella vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä.

Meiltä saa hinauksen kaikenkokoisille kulkuneuvoille sekä ammattitaitoinen tiepalvelumme korjaa myös pienet viat tienpäällä jolloin matkasi ei katkea kuin hetkeksi. Jos sinulla on tarvetta sijaisautolle toimitamme sen sinulle samalla kun haemme autosi.

Tuliko stoppi? Soita päivystysnumeroomme!

Hinaus Liikanen hoitaa luotettavasti hinaukset sekä henkilöautoille että raskaammallekin kalustolle. Ammattitaitoinen ja Palvelualtis henkilökuntamme on valmis palvelemaan sinua kellonympäri. Mikäli tarvitset apuamme, ota oitis yhteyttä ja soita päivystysnumeroomme!

Paikallinen Falkck yrittäjä

1.6.2015 alkean olemme kuuluneet kansainväliseen FALCK-hinausketjuun ja kalustoomme on lisätty yksi hinausauto joka soveltuu henkilö- ja pakettiautojen hinaukseen, toimimme mikkelistä käsin etelä-savon alueella. Nyt meidät tavoittaa myös valtakunnallisesta päivystysnumerosta 0100 2400

Falck

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Onnettomuustilanteet

Yksi erikoisalamme on onnettomuuspaikkojen raivaus- ja siivoustyöt, lukuisten yhteistyökumppaneiden kanssa meiltä löytyy apu joka tilanteeseen. Hoidamme liikenteenohjauksen, nosto- ja hinaustyöt, tien siivouksen sekä kuormien jatkokuljetuksen.

Onnettomuus